Verhuur & Verkoop
Deze website is bedoeld om een indruk te geven van het werk dat op Atelier gemaakt wordt daarom zijn de kunstwerken die u ziet een selectie van ons gehele aanbod. Helaas is het voor ons niet mogelijk om actueel bij te houden welk werk verkocht of verhuurd is. Wilt u meer zien of bent u nieuwsgierig naar het werk van een bepaalde kunstenaar dan kunt het beste contact met ons opnemen voor een afspraak op het atelier. Ons doel is dat het werk van onze kunstenaars op veel plekken circuleert en door velen gezien wordt.

Verhuur
Atelier Warempel bestaat al meer dan 20 jaar en heeft in de loop van zijn bestaan een divers aanbod van schilderijen opgebouwd voor de verhuur aan particulieren, bedrijven en instellingen. De laatste jaren zijn hier ook kunstobjecten bijgekomen. De kunstobjecten zijn vaak gezamenlijke projecten van onze deelnemers en worden regelmatig aan bedrijven verhuurd. Dit werk wordt meestal in opdracht gemaakt. Huurt u een product van ons en besluit u naar verloop van tijd het te kopen dan kan dat middels huurkoop. Zie hiervoor en voor prijzen het huurcontract op deze pagina.

Verkoop
De meeste schilderijen op deze website zijn te koop. De prijzen zijn een indicatie en worden bepaald door formaat, lijst of doek en de kwaliteit van het werk. De kunstenaars werken ook graag in opdracht waarbij we nastreven dat de opdrachtgever en de kunstenaar hierover contact met elkaar hebben. De producten op deze website zijn te koop op ons atelier of op een van onze jaarlijkse kunstmarkten. Zie hiervoor ook exposities & kunstmarkten