Atelier Warempel
Kunstzinnig zijn is iets bijzonders; de kunstenaar creëert uit het niets iets geheel nieuws. Expressie en de vrijheid om jezelf uit te drukken. En zo wordt er op Atelier Warempel op dagelijkse basis prachtige, kleurrijke en eigenzinnige kunst gemaakt, door mensen met een verstandelijke beperking en veel kunstzinnige mogelijkheden.

Onze kunstenaars werken dagelijks aan schilderijen, kunstobjecten en toegepaste kunst zoals ons veelverkochte kralengordijn. Er wordt individueel gewerkt maar ook samengewerkt aan een eindproduct. Het is prachtig om te zien hoe mensen aan de hand van kunst zich kunnen ontwikkelen en hoe trots de kunstenaars zijn op hun zelfgemaakte werkstuk.

We exposeren regelmatig en veel werk wordt in opdracht gemaakt. Jaarlijks staan wij op de kunstmarkten in Gorssel (Buitenkunstig) en Zutphen (Kunst aan de IJssel).

Ben jij kunstzinnig en is creativiteit jouw passie? Dan ben je welkom bij ons. We gaan dan samen kijken of Atelier Warempel een goede plek voor jou is om je verder te ontwikkelen.

En, Atelier Warempel is ook te volgen op Facebook en Instagram

Stichting Zozijn
Atelier Warempel in Zutphen is een locatie van Stichting Zozijn, die als visie heeft; Gelijkwaardigheid en bijdragen aan de ontwikkeling van mensen met een beperking. Waarbij de cliënten, zoveel als mogelijk, regie hebben op hun eigen leven. Met als doel deelname aan de samenleving.

Werkwijze Atelier Warempel
En zowaar is kunst maken ontwikkelen door eigen keuzes en middenin de samenleving staan door exposities, contact met onze opdrachtgevers en klanten. Een trotse identiteit door eigen creativiteit!
Contact
We zijn door de week open voor uitleen, aankoop en opdrachten. Maandag t/m donderdag 10.00u tot 16.00u. Vrijdag van 10.00 tot 12.00

Adres: Coenenparkstraat 2 - 7202 AN – Zutphen
Tel 088-5754710
warempel@zozijn.nl