Zo en Nu Lunchroom en kunst in Gorssel
vanaf 2018
Lunchroom i.s.m. clienten van Zozijn. In de lunchroom hangen, voor verkoop, afwisselend nieuwe werken uit onze collectie.
Buitenkunstig
Juni
Atelier Warempel staat elk jaar op de kunstmarkt ‘Buitenkunstig’ in Gorssel in juni. Voor actuele datum zie de website; www.buitenkunstiggorssel.nl
Heden bij woningstichting Viverion te Lochem
2017
Divers werk van Atelier Warempel, toegespitst op het thema wonen, schilderijen en objecten, waaronder twee woontorens en een prachtige mobile van papieren huisjes.
Diverse samenwerkingsproject ateliers Zozijn
2017
Schilderijen in opdracht
‘t Atrium Zutphen
2017
Een duo expositie van Jan Boomkamp en Jeroen van Poecke, thema; ‘De bevlogen passie van de kunstenaar
Wereldwinkel Eerbeek
2016
‘UPArt’, een gezamenlijke expositie met clienten van Het Atelier van Trajectum en Atelier Warempel van Zozijn. Thema zelf/portretten.
‘t Atrium Zutphen
2016
Keuze uit het werk Atelier Warempel, Titel ‘Het KleurRijk’
Het Gelre Ziekenhuis Zutphen
2015
Samenwerking van regionale ateliers van Zozijn, keramiek van IvoorAventurijn, schildeijen van ArtPuur en Atelier Warempel. Titel ‘GeneesKunst!’
Art Brut Biennale Hengelo (o)
2015
Deelame met twee kunstenaars. Art Brut gaat over kunst in zijn meest directe en ongeremde vorm. Puur en onbevangen, gemaakt door kunstenaars met een psychische problematiek of een verstandelijke beperking. De Art Brut Biënnale biedt daarvoor het podium.
Rechtbank Zutphen
2014
Een werkbezoek (clienten even op de stoel van de rechter en de verdachte plaatsnemen) bracht een impuls voor onze kunstenaars om werk te maken voor de rechtbank.
't Atrium Zutphen
2014
Titel ‘de Torens van Zutphen’. Schilderijen - nachtelijke taferelen en ruimtelijk werk – torens van Zutphen van papiermache.
Mobile t.b.v Columbinehuis Emmeloord
2013
Een grote, ruimtevullende mobile in opdracht. Een interactief werk om aan te raken (puche eendjes die geluid maakten) en zelf iets aan toe te voegen (tekenbordjes).
Woonboulevard Eijerkamp Zutphen
2013
Schilderijen op groot formaat met kunstproducten, schalen en vazen. Gemaakt door diverse kunstenaars van Atelier Warempel. ‘Slapen en wonen door Atelier Warempel’
Kunstroute Zutphen
2012
Thema ‘Treinen’. Open huis in onze locatie in de oude Boterfabriek van Zutphen. Na een treinreis ter inspiratie kozen we ervoor om zelf treintjes te maken van gips, een hondertal beschilderde treintjes vulden de ruimte in een waar treinspoornetwerk.
Het Plein Zutphen
2012
Werk uitgekozen door de mensen van de gemeente Zutphen – een grote expositie die het brede spectrum van de diversiteit van onze kunstenaars weerspiegelde.
Art Festival Arnhem
2011
Een weekendfestival met een gezamenlijke presentatie van diverse ateliers uit de regio Arnhem en Zutphen. Atelier Warempel verzorgde er workshops en onze kunstenaars gaven er uitleg van hun werkwijze; onbevangen en met plezier werken.
Sprookjesfestival Arnhem
2011
Deelname door Atelier Warempel met hoofdzakelijk objecten; van windlichten en lampionnen tot prinsessen van papiermache en zelfs Graaf Dracula